Van de Wol

U kunt bij ons terecht voor verschillende wollige workshops en ook zijn onze handgemaakte producten van wol te koop.

De geschoren vachten verwerken wij milieuvriendelijk met de hand, tot zachte, warme diervriendelijke gevilte vachtjes en poezenmandjes.  De handmatig gekaarde wol gebruiken we voor het maken van de kerstengeltjes en windlichten.

Klik op het plaatje om per email te reserveren, ook kunt u meer informatie vragen.

Vachtvilten
In een workshop van 10.00 tot 16.00 uur werken we met de makkelijk te vervilten wol van Quessant schapen. Na een ontspannen dag gaat een ieder tevreden naar huis met een zelfgemaakt vachtje. Het vachtje kan ook verwerkt worden tot een krukje of een kussen.
Kosten €90,00, koffie, thee een uitgebreide lunch en kijkje op de boerderij zijn inbegrepen.

Windlichten/ Poezenmandjes/ Engeltjes
In een workshop, bestaande uit één avond van 19.30-22.00 uur maak je een klein en een groot windlicht, een poezenmand in kleur naar keuze of meerdere engeltjes middels verschillende natte vilttechnieken.
Kosten €35,00 incl. Koffie, thee en iets lekkers en een kijkje in de stal.

Natuurlijk wolverven
Voor het natuurlijk verven van wol wordt gedurende een dag een mooie hoeveelheid wol geverfd met bijvoorbeeld fluitekruid, uienschillen, walnoten of meekrap, afhankelijk van wat de natuur ons op dat moment geeft. Het resultaat: de meest prachtige kleuren wol om vervolgens mee te breien, te haken of te weven.
Prijs op aanvraag*    

Wilt u iets anders, misschien leren spinnen of heeft u ideeën voor een teamuitje? Er is van alles mogelijk en wij spelen graag in op uw wensen. 

wolverkoop

Hierboven een kleine impressie van wollige producten die bij ons te koop en te maken zijn. Mail om onze actuele voorraad te komen bekijken.