Limousin vlees

Iedere 3-4 weken verkopen wij Limousin puur natuur rundvlees vers van het mes, niet diepgevroren en geheel vrij van toevoegingen.  100% puur natuur rundvlees!

Op ambachtelijke wijze snijdt de slager alle soorten rundvlees, in zijn mobiele slagerij bij ons op het erf. Al het gesneden vlees wordt verdeeld in de bestelde pakketten, verpakt en gelabeld en dezelfde dag nog uitgegeven. De kortste keten, vers vlees en minimale voorraden. Wel zo duurzaam.

Al onze pakketten bevatten: biefstuk, entrecote, hacheevlees, braadlappen, riblappen, sucadelappen, bieflappen, tartaar, mergpijpje en een schenkel en soepvlees voor een heerlijke bouillon.

Klik op het plaatje om uw bestelling te mailen!
U ontvangt een bevestigingsmail met de datum waarop het vlees bij ons op de boerderij kan worden opgehaald.

Pakket 5 kilo
€73,00
In dit pakket: bovengenoemde soorten aangevuld tot 5 kg met ca.
2 kilo gehakt, per pond
verpakt.
Gehakt per 300 gr. meerprijs €2,50
Vacuüm verpakken meerprijs €13,50*

  Pakket 10 kilo €146,00
In dit pakket: bovengenoemde soorten aangevuld tot 10 kg met ca. 4 kg gehakt, per pond verpakt.
Gehakt per 300 gr. meerprijs €4,50
Vacuüm verpakken meerprijs €16,50*

Pakket 25 kilo
€365,00
In dit pakket: bovengenoemde soorten, plus: haasbiefstuk, handgeknoopte rollade en rosbief, ca. 10 kilo gehakt, per pond verpakt.
Gehakt per 300 gr. meerprijs €11,00.
Vacuüm verpakken meerprijs €39,00*

Voor onze heerlijke limoburgers, limosaucijzen en los verpakte soorten: mail ons!
Op de hoogte blijven van onze verkopen?  Op uw verzoek voegen wij u toe aan onze mailinglijst.
Als de bestellijst het toelaat kan de slager speciale delen voor u uitsnijden. Bijvoorbeeld  een staartstuk, de bavette, longhaas, diamanthaas, klapsuk of het ezeltje.

*Door het vlees vacuüm te verpakken voorkomen we het uitlekken van vocht. Dit komt niet alleen de presentatie ten goede, maar vlees dat vacuüm is verpakt, is ook nog eens zo'n twee maal langer houdbaar in de koelkast of vriezer. Daarbij wordt de kans op uitdroging nihil en heeft kristalvorming geen kans. Het spreekt vanzelf dat het vacuüm dan wel intact moet blijven. Op aanvraag kunnen we uw pakket vacumeren.
limousin banner